|  Login
 Seneste nyt
Minimize

Danish Convention 2016!

Så er årets Convention i Horsens afsluttet, og alle, der deltog kan se tilbage på 3 dage med i alt 407 deltagere, der havde en varm og spændende oplevelse i dejlige omgivelser med masser af skøn dans og hygge.

5 csd-callere fik en god oplevelse i de 2 timers Trail-end dans om fredagen, medens lørdagens time desværre ikke fungerede specielt godt, da den foregik samtidig med den ene times spisepause, der var afsat til alle! Det er jo lidt svært at danse og spise samtidig, så det blev ikke til så meget csd-calling i den time. Det må vi prøve at få arrangeret bedre næste år.

Tak til alle, der aktivt deltog på scenen og bidrog til, at også de timer gav "sved på panden" for danserne!

 Medlemsoversigt
Minimize
Da de enkelte medlemmers oplysninger måske ikke er helt up-to-date, vil det være en god ide at checke éns egne oplysninger - og evt. at sende en mail til Tommy med ændringer / tilføjelser samt evt. et nyt billede.

Billeder må gerne sendes i høj opløsning - vi tilpasser dem til siden.

Det er generelt en god ide, at denne info er opdateret, så man har mulighed for at blive kontaktet af alle, der måtte ønske det.

For de folk i klubberne, der sidder og udarbejder flyers og lign., er det rigtig godt, hvis man til dette formål kan hente "friske" billeder i god opløsning. 
Velkommen Minimize
Oplever du generelt problemer  i forbindelse med hjemmesiden, bedes du sende en mail til vores webmaster.
      
 Callers' Event + Callers' Seminar!
Minimize

Callers' Seminar 7.-8.-9. oktober 2016 er nu gennemført, og de i alt 6 tilmeldte callere havde en fint weekend på Hotel Vinhuset i Næstved, hvor Jerry Jestin udøste af sin lange erfaring fra sine næste 50 års calling rundt i hele verden.

Dansere fra mange steder på Sjælland assisterede på gulvet, så alle hele tiden havde "levende brikker" at flytte rundt på.

Som det kom til udtryk ved afslutningen af de 3 dage fik alle ny inspiration med hjem fra seminaret - og sammen med en god portion dokumentation er der nu "lagt i kakkelovnen" til de dansere, der fremover skal nyde godt af de 6 calleres undervisning / calling!

Vi ser frem til flere lignende seancer samt andre arrangementer.

Hjem  |  Ny Caller?
Copyright 2013 by CSD-Denmark